Pages

Wednesday, March 19, 2008

Amanat Baru

Baru saja compile kernel (hi hi hi... :P), sudah mendapat kerjaan baru... Do'a kan semoga kuat! :) Amin.

2 comments:

Henri ilham said...

Aduh janten teu enak euy ka ANdi
tos ngarepotkeun ku kahoyong urangbanjar,(kalebet abdi)
tapi harunuhun pisan di sela kasibukkananan nu super kang andi tiasa nyempetkeun ngadamel webna(amanat), punten ah sakali deui sareng haturnuhun pisan

AndiSugandi™ said...

Sawangsulna Kang Henri.. :)

Insya Allah nu ngawangun eta situs teh da baraya sadayana, Hen.. ;)